Time Schedule Frasnes

FMB / BMB        
         
KLASSE TRAINING REEKS 1 REEKS 2 DUUR
Seniors/Masters OPEN 08.00 – 08.12 11.00 – 11.15 15.00 – 15.15 15min+1R
Jeugd/ Jeunes 85 08.17 – 08.29 11.20 – 11.35 15.20 – 15.35 15min+1R
Vrijetijdsrijders/ non afilliés 08.34 – 08.46 11.40 – 11.52 15.40 – 15.52    12min+1R
Beloften + Nationalen 125 08.51 – 09.06 11.57 – 12.12 15.57 – 16.12 15min+1R
Juniors MX2 / MX1 09.10 – 09.25 12.17 – 12.32 16.17 – 16.32 15min+1R
Twinshock European Champ 09.30 – 09.45 13.15 – 13.30 16.37 – 16.52 15min+1R
Pre 90 Evo European Champ 09.50 – 10.05 13.35 – 13.50 16.57 – 17.12 15min+1R
Nationalen + Inters MX2  10.10 – 10.28 14.00 – 14.18 17.17 – 17.35 18min+1R
Nationalen + Inters MX1 10.33 – 10.51 14.23 – 14.43 17.40 – 18.00 20min+1R
         
Pauze / Onderhoud Circuit 12.35 – 13.15 en 14.45 – 15.00  
         
PODIUM 18:30